Thursday, November 17, 2005

Την Ελλάδα την ξέχασαν;

Διαβάζω στο www.in.gr

«Θελήσαμε να δείξουμε τις μαύρες τρύπες του Internet, δηλαδή τις 15 χώρες που είναι εχθρικές προς το Διαδίκτυο και δεν σέβονται την ελευθερία έκφρασης των χρηστών του, και τοποθετούν μεθόδους φιλτραρίσματος, ενώ φυλακίζουν τους διαφωνούντες» τόνισε ο υπεύθυνος Τύπου της RSF Ζαν Φρανσουά Ζουλιάρ.

«Θέλαμε να υποδείξουμε πως δεν είναι μόνον η Τυνησία που καταπιέζει τη χρήση του Internet, αλλά και η Λευκορωσία, η Βιρμανία, η Κίνα, η Κούβα, το Ιράν, η Λιβύη, οι Μαλδίβες, το Νεπάλ, η Βόρειος Κορέα, η Σαουδική Αραβία, η Συρία, το Τουρκμενιστάν, το Ουζμπεκιστάν και το Βιετνάμ» πρόσθεσε ο ίδιος.

Κύριε, κύριε! Ξεχάσατε και την Ελλαδάρα! Εμείς εδώ δεν απαγορεύουμε τίποτα, ούτε καταπιέζουμε. Απλά, διπλασιάζουμε τις τιμές και έξω από την πόρτα!

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=664437&lngDtrID=252

21 comments:

Anonymous said...

Application Aggregation Redux: Google Base
Ahh, now I get it. I messed with Google Base the other night, and I didn't get what the deal was, like most everyone else really.
Find out how to buy and sell anything, like things related to quality assurance highway construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like quality assurance highway construction!

Τελαμωνας Στοκος said...

Απο αυτα που ακουω μαλλον δεν θα περασει του ΟΤΕ αυτη τη φορα.

(Και ο anonymous απο πανω, αυτο ηθελε να πει αλλα τα μπερδεψε στο τελος :-P)

Juanita La Quejica said...

Ξέχασέ το Τελαμώνα! Απλά θα το κάνουν σε 2-3 δόσεις. Σε λίγους μήνες, πάλι σε αυτό το ποσό κοστολόγησης ανά λεπτό θα φτάσουμε, να μου το θυμηθείς.
Μακάρι να έχω λάθος, γιατί ένα διαζύγιο για τον κωλοΟΤΕ και τους λογαριασμούς του, κρίμα είναι!

τσέλιγκας said...

Πως να μη γίνεις δύσπιστος μετά και να μη σκεφθείς ότι δεν το κάνουν και για εμπορική εκμετάλλευση; Πάμε όλοι τρέχουμε ν'αγοράσουμε το ADSL που πλέον θα συμφέρει και φυσικά μετά που θα καλομάθουμε δεν θα το αλλάξουμε αλλά τα πακέτα conn-x και easy-dsl κλπ κλπ θα έχουν ήδη πουλήσει σαν τρελά. Οι τιμές του ΕΠΑΚ δε θ'αυξηθούν αλλά το προϊόν θα έχει πουληθεί.

street spirit said...

έχω μια πρόταση στείλτε στον κ. πρωθυπουργό ένα μηνυματάκι πέρι ίντερνετ ή ακόμα και στον οτε έτσι για να δούνε ότι έχουμε κάποια δύναμη www.primeminister.gr άντε και καλό βόλι ;)

Juanita La Quejica said...

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Street Spirit. Το έκανα ήδη το πρωί. Και έσταξε η ουρά του γάϊδαρου...

Angelito said...

Βρε άμα πανε καμιά χιλιάδα μειλ στάζει και η ουρά της δαμάλας, όχι μόνο του γαϊδάρου!

τσέλιγκας said...

Ας μην πούμε καλύτερα τι στάζει μας βλέπουν και μικρά παιδιά...

vasvoe said...

xm... dld na min po kalytera poso ftino einai to kalodiako internet sta meri mas... 8a sas stenaxotiso pali...

Citronella said...

we're in a class of our own.
καλημέρες

Juanita La Quejica said...

Καλημέρα!

πολυβιος said...

είναι αλητεία αυτό που γίνεται. γιατί αν ανέβει το νουνού ας πούμε για παράδειγμα, μπορείς να το μποϋκοτάρεις. με το γαμημένο τον οτε δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. εγώ λέω να μετακομίσουμε όλοι μαζί στην ισλανδία. ώρες ώρες δεν αντέχεται αυτή η χώρα.

Juanita La Quejica said...

Πολύβιε, μαζί σου στην μετανάστευση, αλλά... μην ψοφήσουμε και στο κρύο, δεν πάμε προς Brazil καλύτερα;

Citronella said...

να πάμε Ιρλανδία να βρούμε και τα ξωτικά..

Juanita La Quejica said...

Ιρλανδία; Καλή ιδέα! Και ίσως στην άκρη του ουράνιου τόξου βρούμε και την μαρμίτα με τις λίρες!

Γεώργιος Χοιροβοσκός said...

Ψηφίζω Ιρλανδία,γιατί στην Βραζιλία είναι ακριβό το Ιντερνετ.Δυστυχώς δεν είναι μόνο το Ιντερνετ,την αστική μονάδα που την βάζετε;;

Εξω απο δώ τα τηλέφωνα εντός της πόλεως δεν χρεώνονται και χρεώνονται αυτά του εξωτερικού,υπεραστικα κ.λ.π.Στην Ελλάδα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Σου λέει δεν θα θέλει καμμιά γιαγιά απομονωμένη να μιλήσει,κανένας φοιτητής του ΕΑΠ να στείλει καμμιά εργασία,ή να μιλήσει με κανένα συμφοιτητή του. Από αυτούς θα τα πάρουμε.

Κανονικά θέλουν μια ομαδική αγωγή μέσω του συνηγόρου του Πολίτη,μια και γνωρίζω καλύτερα τις διαδικασίες,να αλλάξεις τον αδόξαστο στο τμήμα marketing του ΟΤΕ
όπου δυστυχώς πλειοψηφούν τα "νεα παιδιά" γεμάτα απο δήθεν ιδέες για το πώς θα δημιουργήσουν.

maiandros said...

Ρε παιδιά, δεν υπάρχουν άλλοι παροχείς τηλεφωνικής σύνδεσης και Ιντερνετ στην Ελλάδα; Γιατί δεν γίνεται να μπουκοταριστεί ο ΟΤΕ;

Γεώργιος Χοιροβοσκός said...

Μαίανδρε, δεν υπάρχουν άλλοι που να έχουν δικό τους δίκτυο,είναι "αναγκασμένοι" να υπενοικιάζουν το δίκτυο απο τον ΟΤΕ.

Ακόμα και αυτοί όμως χαίρονται γιατί μπορεί οι συμφωνίες υπενοικίασης να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα (αν π.χ. έχουν συμβόλαιο για τα επόμενα 5 χρόνια) αυξάνοντας τις τιμές ο ΟΤΕ θα αυξήσουν και αυτοί αντίστοιχα τίς δικές τους συμμετέχοντας στο παιχνίδι και παριστάνοντας τους "καλούς".Οχι εμείς ο ΟΤΕ φταίει.

Ο παλιός καλός "βιομηχανικός" καπιταλισμός έχει πεθάνει τώρα πλέον μόνον "κερδοσκοπικός". Του μακαρίτη του Κέυνς θα τρίζουν τα κόκκαλα στον τάφο.

Juanita La Quejica said...

Με λίγα λόγια Μαίανδρε, ζούμε σε κατάσταση ομηρίας, όσον αφορά στα του ΟΤΕ. Και όχι μόνο...
Φίλτατε Χοιροβοσκέ, είστε σίγουρος για τα της Βραζιλίας; Είχα μια φίλη από το Sao Paolo η οποία πριν 7 χρόνια με κορόϊδευε γιατί εκεί είχαν δωρεάν παροχή ίντερνετ. Για την χρονοχρέωση η αλήθεια είναι ότι δεν είχα τολμήσει να ρωτήσω, θα έπρεπε να αρχίσω να ετοιμάζω βαλίτσες αν μου έλεγε ότι όλο το πακέττο ήταν δωρεάν.
Στην Ελλάδα, είμαστε πλούσιοι μόνο σε εξαγγελίες.
Χίλιες φορές emigrante λοιπόν(για να θυμίσω και προηγούμενο post με το σχετικό τραγούδι) και τον τόπο θα τον βρούμε.
Χαιρετισμούς σε όλους!

vasvoe said...

juanita daneistika to simataki sou apo kei pou to eixes anevasei

mindstripper said...

Εγώ θα ψηφίσω Βραζιλία δαγκωτό (αχ-βαχ) και το έγραφα και στον Αστέρη, θα κόψω και την Κοσμοτέ επειδή τα έχω πάρει στο κρανίο. Και δεν με νοιάζει κι αν το κάνουν κι αν δεν το κάνουν τελικά (αν και πιστεύω ότι έχεις δίκιο Juanita, θα μας το πάνε λάου-λάου του λαουτζίκου)...