Friday, November 11, 2005

Έκθεση με έργα του "πατέρα" της Optical Art

Duo-2 - Acrylic on Board

Έργα του "πατέρα" της Optical Art Victor Vasarely (1906-1997) εκτίθενται από σήμερα στο "Herakleidon, Experience in Visual Arts" στην οδό Ηρακλειδών 16 στο Θησείο.


Erebus (1982) - Cut Crystal Sculpture

8 comments:

τσέλιγκας said...

ωραία η οπτική θα οπτικοποιηθούμε σίγουρα!

Citronella said...

Να πάρεις το κινητό μαζί σου να βγάλεις φωτό:ΡΡΡ

Juanita La Quejica said...

Σιγά μην βγάζει και φωτογραφίες η μπακατέλλα! Αστιεύεσαι; Με τα χίλια ζόρια έδωσα 50 euros και πήρα την άνοιξη για πρώτη φορά κινητό, ό,τι φτηνότερο και χειρότερο κυκλοφορούσε στην πιάτσα! Είμαι ιδεολογικά αντίθετη με το κινητό, το χρειάζομαι μόνο όταν οδηγώ, για να μπορώ να καλέσω ασθενοφόρα, πυροσβεστικές, συνεργεία, τροχαία κλπ όταν "επιτίθεμαι" σε οδηγούς που είχαν την φαεινή ιδέα να βρεθούν στο δρόμο μου!

street spirit said...

είσαι δηλαδή και συ μία από τα 10 εκατ. που με καταδιώκουν να με τρακάρουν;; ;)

Juanita La Quejica said...

Αν σε καταδιώξω, να είσαι βέβαιος ότι θα το καταλάβεις, όπως το κατάλαβε ο ταξιτζής τις προάλλες!
Τί να πω; Έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου, από μικρή τα συγκρουόμενα ήταν my favorite game!

Marina said...

Illusions, optical art, οτιδήποτε "πειραγμένο" και μακριά απο την πραγματικότητα με ξετρελλαίνουν..Κάποια στιγμή πρέπει να πάω στο θησείο να δώ αυτή την έκθεση..χρόνο μόνο να βρώ..

πολυβιος said...

πολύ κόσμο έχει σαββατιάτικα εκεί πέρα. θα πάω μια καθημερινή. καλημέρα και ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Juanita La Quejica said...

Αυτό είναι το κακό Πολύβιε με τους περισσότερους χώρους που διοργανώνουν κάποιες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Καλό βέβαια γιατί δείχνει ότι αρχίζουμε και ενδιαφερόμαστε για κάτι πέραν της Σαββατιάτικης μετζοσόλας-μπριζόλας σε ταβερνείο με τιμές πανάκριβου κοσμηματοπωλείου, κακό όμως γιατί δεν μπορούμε να απολαύσουμε με σχετική άνεση το εκάστοτε θέαμα.
Όλα αυτά τα λέω προσπαθώντας να με πείσω -καθώς και τους υπολοίπους- να στριμωχτούμε, να "καπνιστούμε", να ξεποδιαραστούμε και να ζοριστούμε, για να ακούσουμε και να δούμε την María Serrano! Που πριν από την επίσκεψή της στην Ελλάδα, ομολογώ ότι δεν την είχα ξανακούσει, ίσως γιατί οι μέχρι τώρα γνώσεις μου επικεντρώνονταν στο flamenco puro, κάτι που δεν εκπροσωπεί το συγκεκριμένο γκρουπ.