Thursday, February 02, 2006

Πότε θα βγει η "Αρκούδα" από την Χειμερία Νάρκη της;

Προτείνω σε όσους bloggers έχουν -όπως εγώ- σύνδεση ίντερνετ στην ΟΤΕΝΕΤ, να ονομάζουμε πλέον τον provider μας "Αρκούδα". Ελπίζοντας ότι τώρα που έρχεται η Άνοιξη θα ξυπνήσει η "Αρκούδα" από την Χειμερία Νάρκη και η isdn μου θα πάψει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή δε θα σέρνεται με τους ρυθμούς μπεκρή Μαθουσάλα στο άπειρο...

Την εποχή που μας ενημερώνουν ότι για κάποιους μήνες έγινε παρακολούθηση από αγνώστους των κινητών τηλεφώνων του Πρωθυπουργού και Μελών της Κυβέρνησης, είναι τόσο τεχνολογικά δύσκολο να έχουμε μία σύνδεση στο ίντερνετ που να μην μας φέρνει ύπνο από τη βραδύτητά της;

Μήπως τελικά πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να απαλλάξουμε από τις ποινικές ευθύνες τα "γατόνια" της άγνωστης προέλευσης, εθνικότητας και στόχων που κατάφεραν να προβούν σε αυτήν την παράνομη παρακολούθηση; Μήπως αφού -όπως φαίνεται- κατέχουν ανώτατη τεχνολογία, είναι σκόπιμο να αναλάβουν εκείνοι να γίνουν οι providers μας; Μας παρακολουθούν που μας παρακολουθούν όλους, ας μην μας παίρνει τουλάχιστον ο ύπνος στη διαδικασία. Καλύτερα στα χέρια των "κατασκόπων" αν πρόκειται να ξυπνήσει η Αρκούδα από την Χειμερία Νάρκη. Μήπως;

ΥΓ. Με την ταχύτητα σύνδεσης στους άλλους providers τί γίνεται άραγε;

25 comments:

Citronella said...

Μόνο που η Αρκούδα όπως θυμόμαστε ονειρεύεται να αυξήσει την ταρίφα της!
Γιατί αφού χαίρεσαι κάτι πρέπει και να το πληρώσεις,μην πας τώρα να αποφύγεις την αύξηση!!!

snikolas said...

Αν θυμάμαι καλά, στην Σουηδία, πριν από μερικά χρόνια, οι χρήστες του internet έκαναν διαδήλωση γιατί η δωρεάν DSL που τους παρέχει το κράτος δεν τους έφτανε και θέλανε T1!

Juanita La Quejica said...

Δηλαδή βγαίνει από την χειμερία νάρκη Λεμονιά, όταν μυρίζεται μέλι;
Nikola, εμείς πρέπει να διαδηλώσουμε για να νομιμοποιηθούν οι κατάσκοποι και να αναλάβουν τις συνδέσεις μας στο ίντερνετ. Πώς σου φαίνεται η ιδέα;
Α! Υπήρχε και ένα ανώνυμο σχόλιο που μόλις έσβυσα. Πόσο αστείο είναι το ότι ένα σοβαρό μήνυμα, ένα πολιτιστικό αφιέρωμα για παράδειγμα, δεν "πουλά" παρά ελάχιστα στην συγκεκριμένη blogόσφαιρα. Αντίθετα, κάτι τέτοιες χαζομάρες όπως αυτό το μήνυμα διαμαρτυρίας για την αργή μου σύνδεση μαζεύουν όλους τους αργόσχολους, που βαριούνται ακόμα και ένα ψεύτικο blog να φτιάξουν για να μπορούν να αφήνουν πιο άνετα στα περισσότερα blogs που έχουν τη φραγή περί ανωνύμων, τα βλακώδη σχόλιά τους.

Citronella said...

Αστείο ? χμ..

Katerina ante portas said...

Είχα διαφημιστική πρόταση απο κάποια τηλεφωνία στη Γερμανία που έδινε αυτονόητα dsl. Σκέψου!
Καληνύχτα. Μια ωραία μέρα και αύριο!

Juanita La Quejica said...

Μακάρι Κατερινιώ!
Λεμονιά μου, υπόσχομαι αύριο να σου βρω κάτι πραγματικά αστείο. Με έχεις δει με τον καλό μου πάνω σε διπλό ποδήλατο; Εκεί να δεις γέλιο!

Citronella said...

Ενδιαφέρον ακούγεται!Περιμένοντας την μια φωτό=χίλιες λέξεις,
καλημέρααααα:))

gamikoulas said...

na pas na gamitheis mori psola me tis malakies pou grafeis!!! se peirazei pou sou upografoume os anonumoi, e? parta ta arxidia mou tora pou upografo eponuma! Na pas na gamitheis mori argosxoli! Juanita kai arxidia!!!

πολυβιος said...

καλημέρα, χουανιτάκι. χθες κόντεψα να το σπάσω τον υπολογιστή, επειδή σερνόταν. σήμερα μέχρι στιγμής με ακούει.

Τελαμωνας Στοκος said...

Καλημερα Χουανιτα :-)

και μη δινεις σημασια στους "επωνυμους" αργοσχολους με τα χιλια μυρια κομπλεξ για τις σεξουαλικες τους επιδοσεις. :-P

gamikoulas said...

...σάλτα γαμίσου τελαμώνα!!! παλιοπουστάρα!! άκου χουανιτάκι! παλιοπούστηδες όλοι!!!

Τελαμωνας Στοκος said...

Τουλαχιστον τωρα γραφεις στα Ελληνικα - ειναι σπαστικα τα greeklish δεν συμφωνεις ? :-)

Juanita La Quejica said...

Καλημέρα παιδιά! Επιτέλους όμορφος ήλιος σήμερα, καλά πάει ο Φλεβάρης!

Πωπω, κοίτα Τελ κάτι επισκέψεις που έχω από Βρεφικούς Σταθμούς!

Δεν τα σβήνω τα σχόλια, τα αφήνω να τα βλέπω να γελάω, όταν δε θα έχω τόσο καλή διάθεση, χαχαχα!!!

Πάντως χαίρομαι που ακούν τις συμβουλές των μεγάλων τα πιτσιρίκια, αμέσως έτρεξε το καλό παιδάκι να φτιάξει blogάκι για να μπορεί να συνεχίσει το σαλιάρισμα. Πολύ θετικό αυτό, δείχνει ότι ξέρει να σέβεται και να ακούει τις καλές συμβουλές!

gamikoulas said...

auto pou exo na diloso einai oti kala tha kanete oloi eseis edo pou katheste kai grafete edo pera, na pate na kanete kammia kanoniki douleia kai na stamatisete na kologlufeste o enas me ton allon! I zoi einai exo sto dromo, stis kanonikes douleies, oxi edo mesa! Autapataste! Vgeite na doulepsete!!!!

Citronella said...

Και σκέψου να πιάσει και η Άνοιξη για καλά:)
Καλημέρα και με Δραμινές αχτίδες;)

Τελαμωνας Στοκος said...

ωπα..εδω εχει δικιο ο gamikoulas αλλα μαλλον δεν ειναι καλα πληροφορημενος - εξω ειμαστε, ,στις δουλειες μας - απο πολυ νωρις το πρωι ως πολυ αργα το βραδυ και με μισθους πεινας...αλλα επειδη η φτωχια θελει καλοπεραση, γραφουμε εδω οτι γουσταρουμε και γενικα περναμε καλα - γιατι σε ενοχλει αυτο ? (μη μου το γυρνας παλι στα greeklish)

Juanita La Quejica said...

Καλημέρα Λεμονιά με τις αχτίδες σου τις φωτινές!
Hola Τελ αργόσχολε!
Πολύβιε, φτύστο να μην το ματιάσεις!

Νομίζω ότι αρκετά αφήσαμε τον νέο φίλο μας να εκτεθεί, δεν χρειάζεται άλλη σκληρότης εκ μέρους μας.
Comments moderation, Mirando είσαι "μεγάλη"! Στο δικό της μπλογκ είδα την εφαρμογή αυτής της εντολής και στην αρχή ομολογώ ότι δεν με ενθουσίασε. Αλλά είναι χρήσιμη τελικά. Ας την ενεργοποιήσω λοιπόν, γιατί έχει και όμορφο καιρό και πρέπει να πάμε να πάρουμε και τον αέρα μας!!!

πολυβιος said...

το μάτιασα, χουανίτα μου, παρόλο που το έφτυσα πολλάκις ... κι από το πρωί του δίνω τα αντιβάϊρους του, αλλά τίποτα αυτό. σνιφ.

Mirandolina said...

Δυστυχώς χρειάζεται, Χουανίτα μου.

Καλημέρα και καλορίζικο το μοδερέησον!

gamikoulas said...

Αγαπητοί μου φίλοι, αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω από όλους σας μία μεγάλη συγνώμη. Πρώτα και κύρια από την ιδιοκτήτρια αυτού του ημερολογίου, της οποίας καταχράστηκα το χώρο. Συγνώμη για τις ανάρμοστες εκφράσεις που χρησιμοποίησα. Δεν είναι του στυλ μου, απλά καμμιά φορά μπαίνω στον πειρασμό που δίνει η ανωνυμία για να βγάλω χολή. Χίλια συγνώμη και πάλι. Ισως θα έπρεπε να προσπαθήσω κι εγώ να μπω στην παρέα σας με πιο νορμάλ τρόπο αντί να σας λοιδορήσω... καλημέρα!...

Anonymous said...

Yeah!

maiandros said...

Πάμε πάλι ένα googlebombing???

Juanita La Quejica said...

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα Μαίανδρε!

boubou said...

Επιτέλουυυς!Si!Τώρα με το μοντερέητορ μπορώ επιτέλους να γράψω κι εγώ:D
(Κάποιος αναρωτιόταν πού και να πιάσει η Άνοιξη χαχαχα!)

Αμίγκα, σήμερα έχει και Σταμ νομίζω ε?

Juanita La Quejica said...

Βρε boubou, αφού έχεις και boubouδοblog, τί το θέλεις το moderator; Καλά λες, έχω καιρό να τον ακούσω, ευκαιρία σήμερα!