Monday, May 22, 2006

Οι καλές φίλες...

... δεν ξέρω αν πηγαίνουν στον Παράδεισο. Σίγουρα πάντως πηγαίνουν εσπευσμένα στα health food stores του Exeter για να βρουν το κατάλληλο τσαγάκι για το κρύωμα!



Thanks Popps!

Aν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το που μπορώ να βρω και στην Αθήνα τσάϊ με γλυκόριζα, ας το μαρτυρήσει, μην το κρατήσει για τον εαυτό του, παρακαλώ πολύ!!!

8 comments:

vasvoe said...

την μάρκα yogi tee θα την βρεις ίσως σε μαγαζί με βιολογικά. αν υπάρχει κάπου στην αθήνα μαγαζί με σκανδιναβικά προιόντα, θα βρεις κι εκεί πολλά πράγματα με γλυκόριζα. σε μαγαζί ειδικευμένο σε βότανα, τσάγια και μπαχαρικά κοίταξες;

Juanita La Quejica said...

Μόνο στο Μπαχάρ αλλά δεν είχαν. Θα κοιτάξω και σε ένα με βιολογικά στην περιοχή μου. Είναι τέλειο αυτό το τσάϊ. Ξέρεις πού το πρωτόπια; Στο POLIS, το σερβίρουν και ζεστό και κρύο, indian spice tea νομίζω το ονομάζουν και εκεί.

Buscando said...

ό,τι έχει να κάνει με τσάϊ με ενδιαφέρει κι εμένα...

vasvoe said...

τελικά βρήκες γλυκόριζα;
λοιπόν σήμερα το είδα αυτό το τσάι στο βιομάρκετ και το αγόρασα. καλό είναι.
το indian spice tea είναι άλλη γεύση τσάι της ίδιας μάρκας.

Anonymous said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»

νεφελη said...

λοιπον δεν ξερω πως βρεθηκα σερφαροντας σε αυτη τη σελιδα,αλλα θα απαντησω (μετα απο 5 χρονια)πως τσαι γλυκοριζα εχει στο μαγαζι ''το τσαι'' στην ομηρου στην αθηνα....και χαιρομαι που διαβασα εδω πως ειναι καλο, γιατι σκεφτομαι να το δοκιμασω ;)

Juanita La Quejica said...

Σε ευχαριστώ Νεφέλη. Τα yogi tee πωλούνται εδώ και καιρό γενικότερα στην Αθήνα, αλλά το συγκεκριμένο egyptian spice πρέπει να έχει βγει από την κυκλοφορία τα τελευταία 2-3 χρόνια. Υπάρχουν όμως ευτυχώς αρκετά άλλα με γλυκόριζα, της ίδιας μάρκας.