Friday, March 26, 2010

Εκδήλωση για τα 2 χρόνια του Ispania.gr

Αντιγράφω από το www.ispania.gr:

Το ispania.gr, αυτή η μεγάλη γέφυρα πολιτισμού της Μεσογείου που ενώνει την Ισπανία και την Ελλάδα, συμπληρώνει 2 χρόνια λειτουργίας.
Με αφορμή τα δυο χρόνια καθημερινής επικοινωνίας με τον κόσμο που ενδιαφέρεται, αγαπά, γνωρίζει και θέλει να μάθει περισσότερα για την κουλτούρα της μαγευτικής Ισπανίας, καλούμε τα μέλη αλλά και τους φίλους να γνωριστούμε, σε μια μεγάλη γιορτή που θα γίνει την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 21:30 στη μουσική σκηνή Αυλαία, στην οδό Αγίου Όρους 15 στο Βοτανικό.

Από τη fiesta μας δε θα μπορούσε βέβαια να λείψει το φλαμένκο. Μαζί μας θα είναι οι Ronda Al Alba, ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας σε αυτό το αγαπημένο μουσικό είδος. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στη συνάντησή μας, που υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ισπανική μουσική και χορό, πολύ κέφι αλλά και πολλά δώρα!!!

Έχοντας ήδη την εμπειρία της ιδιαίτερα επιτυχημένης γιορτής μας το 2009 για τον 1ο χρόνο του site, είμαστε σίγουροι πως φέτος, η μεγάλη αυτή οικογένεια που λέγεται ispania.gr, ακόμα πιο δεμένη και με πολύ περισσότερα μέλη, θα μας χαρίσει μια ακόμα αξέχαστη βραδιά!

Είσοδος: 12€ (με σαγκρία). Με το εισιτήριο συμμετέχετε αυτόματα σε κλήρωση με ιδιαίτερα δώρα, από βιβλία ισπανικού ενδιαφέροντος μέχρι εκλεκτά ισπανικά κρασιά.

No comments: