Wednesday, November 07, 2012

The Meet Market στην Αχαρνών 61


 
Αυτό το Νοέμβριο συμπληρώνουμε τα 40 Meet Market και θα το γιορτάσουμε δεόντως στον πολυχώρο Αχαρνών 61. Για πρώτη φορά θα φιλοξενηθούμε σε ένα χώρο που όλοι θα θέλαμε για σπίτι, ένα υπέροχο νεοκλασικό κτήριο ειδικά διαμορφωμένο για εκθέσεις!

Πάνω από 50 συμμετέχοντες θα γεμίσουν τους ορόφους της Αχαρνών με μοναδικές δημιουργίες, η σοφίτα θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με ρετρό και second hand πάγκους και στο υπόγειο θα βρείτε φανταστικά κοκτέιλ και λιχουδιές τα οποία μπορείτε να απολαύσετε και στον κήπου του νεοκλασικού με φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.

Όπως πάντα, μαζί με τους αγαπημένους σας δημιουργούς θα υπάρχουν και πολλοί νέοι συμμετέχοντες, dj sets όλη την ώρα για όλο το σαββατοκύριακο και φυσικά μην ξεχάσετε να περάσετε από το κεντρικό ταμείο για να παίξετε το παιχνίδι και να κερδίσετε πολλά δώρα!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

The Meet Market στην Αχαρνών 61
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, 13:00 - 22:00
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, 13:00 - 22:00
Αχαρνών 61 & Φερών, Αθήνα 10343

No comments: