Thursday, March 27, 2014

Εύα Λουκάτου & Martha Moreleón στο θέατρο Χυτήριο

 
Greco vs. Latino

Ελλάδα – Λατινική Αμερική. Ο έρωτας μιας κουλτούρας με μια άλλη, που από την πρώτη τους «συνάντηση» η καρδιά άρχισε να χτυπάει σαν τρελλή!

Η τραγουδοποιός Εύα Λουκάτου πειραματίζεται και συμπράττει επί σκηνής με τη λατίνα Martha Moreleón και δοκιμάζει να ενώσει το tango με το latin και τη λαΐκή μουσική της Λατινικής Αμερικής με της Ελλάδας.

Η Εύα, Κεφαλονίτισσα με επιρροές από το tango και τη μουσική της Αργεντινής, με πλούσια δισκογραφία και συνεργασίες με έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και η Martha από το Μεξικό, που ζει και εργάζεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα, με πολλές συνεργασίες στην ελληνική και latin μουσική σκηνή, συναντιούνται και μας πάνε μια βόλτα στις γειτονιές της Ελλάδας και της Λατινικής Αμερικής με ένα μουσικό πρόγραμμα όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν οι διασκευές γνωστών ελληνικών και ξένων τραγουδιών καθώς και τραγουδιών από την προσωπική δισκογραφία της Εύας Λουκάτου και της Martha Moreleón.

Οι δύο ερμηνεύτριες ενώνονται και υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες, πολύ ρυθμό και κέφι αλλά και απρόσμενες συγκινήσεις.

Την Εύα και τη Martha πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί Román Gómez από την Αργεντινή στο πιάνο και στο bandoneón, Demian Gómez από την Αργεντινή στα κρουστά και Yoel Soto από την Κούβα στο μπάσο.

Παραστάσεις: Σάββατο 29/3 & 12/4
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Γκάζι
Τηλ.: 210-3412313 και 695 1787821

Ωρα προσέλευσης: 22:00
Ωρα έναρξης: 22:30

Είσοδος 5 ευρώ

No comments: