Wednesday, May 21, 2014

Η ώρα της κάλπης

Έφτασε και η ώρα της αλήθειας: ήρθα τρίτη σε σταυρούς στην Νέα Χαλκηδόνα, μεταξύ των συνυποψηφίων μου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Ζούμε Μαζί, του Απόστολου Κόντου. Καθόλου άσχημα, για πρώτη ενασχόληση με τα τοπικά δρώμενα.

Ευχαριστώ αρχικά τον Απόστολο Κόντο και την Ελένη του, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και αγάπη.

Σαφέστατα οφείλω πολλά ευχαριστώ στους συμπολίτες και στις συμπολίτισσές μας που με τίμησαν με την ψήφο τους. Δεν σταματάμε εδώ, τώρα είναι η αρχή!

Ιδιαίτερα όμως, αυτούς τους τελευταίους μήνες, υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που χωρίς να γνωριζόμαστε από πριν (ελάχιστα ως και καθόλου), στάθηκαν δίπλα μου, έγιναν φίλοι, σύμβουλοι και συμπαραστάτες στα θέματα που προέκυψαν στην πορεία. Σε αυτούς μπορώ να πω ότι πράγματι, όλη αυτή η διαδρομή και το συναπάντημα, ήταν μια ευτυχής συγκυρία.

Ήταν μεγάλη χαρά που γνώρισα και ήρθα πιο κοντά με την Βούλα Αγαλιώτη, την Στέλλα Κουλούρη, την Ρούλα Κοσμά, την Δέσποινα Μεϊμάρη, την Σοφία Φαφούτη, τον Μπάμπη Βαρούτη, τον Τάκη Γκίκα, τον Κώστα Δημητρακόπουλο, τον Μιχάλη Ζαχαριουδάκη, τον Νίκο Μαύρο, τον Γιάννη Μιχαηλίδη και τον Άκη Οικονόμου. Ξεχωριστά ευχαριστώ στον γιατρό Κώστα Ντάτση (πολύχρονος, θερμές ευχές για την γιορτή σου!), γιατί εκτός από σωστός και τίμιος συναγωνιστής, στάθηκε και στέκεται δίπλα μας σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη οικογενειακή στιγμή.

Και βέβαια, αν δεν με στήριζαν δημοσιεύοντας δωρεάν τα κείμενα και τα σχόλιά μου ο Διαμαντής Σεϊτανίδης της Αλήθειας , ο Μάνος Καμπούρης του μπλογκ ΚΡΙΣΕΙΣ... ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ και οι υπεύθυνοι του tvfi.gr, τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ πιο χαμηλά. Οι δύο πρώτοι στάθηκαν εξαιρετικοί σύμβουλοι, καθένας με τον τρόπο του, γι αυτό και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και δημόσια!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, Ζούμε Μαζί,  γιατί έτσι επιλέξαμε και έτσι μας αρέσει!

ΥΓ. Οι στενοί φίλοι και η οικογένειά μου είναι ούτως ή άλλως πάντα δίπλα μου, αυτή τελικά είναι και η μοναδική "επένδυση" που έχει διαχρονική αξία: οι θετικές ανθρώπινες σχέσεις.

No comments: