Monday, September 15, 2014

«Athens Gardens Festival» - Martha Moreleón, Lágrimas Negras

Λουλούδια και νότες από την Λατινική Αμερική και την Ελλάδα
 
Με την Martha Moreleón, Guest: Εύα Λουκάτου

Συμμετέχουν: Román Gómez, Herman Mayer, Antonio Cortés , Xavier Rico


Η Martha Moreleón & grupo, στο «Athens Gardens Festival», στα πλαίσια του 43ου Φεστιβάλ Βιβλίου, στο Ζάππειο.

Ρυθμοί και μελωδίες από την Βραζιλία, το Μεξικό, την Κολομβία, την Κούβα, την Αργεντινή, το Πουέρτο Ρίκο αλλά και μια ελληνική νότα που μας προσφέρει η παρουσία της τραγουδοποιού Εύας Λουκάτου.

 

Το πλέον καθιερωμένο μουσικό φεστιβάλ «Athens Gardens Festival», που διοργανώνεται από το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο, πραγματοποιείται στον υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο, από την Παρασκευή 12 έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014, πλημμυρίζοντας τον κήπο με τη μουσική των πόλεων που θα παρασύρουν σε ζευγαρωτούς χορούς.

Ο Μάριος Στρόφαλης, επικεφαλής του Αθηναϊκού καλλιτεχνικού δικτύου αναφέρει σχετικά:

"Τo Aθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο έκλεισε δύο χρόνια ζωής και ενεργής παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας. Το αναγνωρισμένο πλέον με το βραβείο «Οικόπολις» «Athens Gardens Festival» έρχεται για 2η χρονιά να επιβραβεύσει ακόμη περισσότερο τους εθελοντές-επενδυτές καλλιτέχνες και διαχειριστές του Athens art network, του φορέα που γέννησε τα φεστιβάλ «Athens gardens festival», «το μικρό Παρίσι των Αθηνών» και «Πατησίων Cinemart».

Η συνεργασία και συνύπαρξη με το κλασσικής αξίας «Φεστιβάλ του βιβλίου» φέτος στο Ζάππειο, ανοίγει μια νέα σελίδα στον πολιτιστικό χάρτη της Αθήνας γιατί φέρνει πολύ κοντά δύο κόσμους που η συμπόρευσή τους θα γεννήσει κι άλλες σημαντικές θεσμικές δραστηριότητες.

Σας προσκαλούμε σε μια μεγάλη γιορτή του λόγου και της μουσικής, του βιβλίου και της παρτιτούρας, του περιπάτου και του χορού. Σας καλούμε σε μια γιορτή όμορφων συναισθημάτων."

No comments: