Friday, October 16, 2015

Εκδήλωση αλληλεγγύης για το λαό της Παλαιστίνης


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ (ΕΕΔΥΕ) και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΕΕΔΔΑ) διοργανώνουμε εκδήλωση συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό.
Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τη συνεχιζόμενη σφαγή του ηρωικού λαού της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ από το κράτος – δολοφόνο του ΙΣΡΑΗΛ και τους Ευρω- ΝΑΤΟϊκούς ιμπεριαλιστές.
 
Καταγγέλλουμε επίσης τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει κι εντείνει τις στρατιωτικές ασκήσεις με το ΙΣΡΑΗΛ, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με το κράτος - δυνάστη της περιοχής της ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. Είναι πρόκληση να μιλάει για «στήριξη» του παλαιστινιακού λαού , την ίδια ώρα που ελληνικά αεροπλάνα μετασταθμεύουν σε αεροπορική βάση στο ΙΣΡΑΗΛ για να συμμετάσχουν από 14-30/10 στην άσκηση της ισραηλινής αεροπορίας «Βlue Flag».
 
Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις εντείνουμε τη δράση μας για:
-       Να κάνουμε πλατιά γνωστό  στο λαό το έγκλημα διαρκείας σε βάρος των Παλαιστινίων
-       Να δυναμώσουμε με κάθε τρόπο και μέσο τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στον αγώνα του λαού της ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
-       Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι
-       Να γκρεμιστεί το Τείχος της Ντροπής, να σταματήσει ο αποκλεισμός της Λωρίδας της Γάζας
-       Να αποχωρήσουν όλες οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής από τη Δυτική Όχθη
-       Να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες στις εστίες τους
-       Να ιδρυθεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ
-       Να ακυρωθούν όλα τα στρατιωτικά γυμνάσια κι όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
 
          Η εκδήλωση με θέμα : «ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ» θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015 στις 7 μμ,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, Γ΄ Σεπτεμβρίου 110 (δίπλα στο σταθμό ΗΣΑΠ της πλατείας Βικτωρίας).
 
 
 Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.               E.Ε.Δ.Δ.Α.

 

No comments: