Λιχουδιές σαρακοστιανές που γίνονται ακόμα πιο νόστιμες με τα ιδιαίτερα προϊόντα που φέρνει για μας από όλα τα μέρη του κόσμου ο Βασίλης Ακρίβος στο Umami Tales της Σοφοκλέους, από τα μαγικά χέρια της Γαδιτάνας Marga Barros.
Η Marga μοιράζεται τις γνώσεις της στο Εργαστήρι Μαγειρικής του Abanico και οι συνταγές της δημοσιεύονται -μεταξύ άλλων- στο Sol Latino.
Μια "δυνατή" συνεργασία ανθρώπων με μεράκι, φαντασία και ταλέντο, που μας δίνει την ευκαιρία να πλαταίνουμε τους γευστικούς μας ορίζοντες και να κάνουμε μικρά "ταξίδια" ανά τον κόσμο, μέσα από ένα πιάτο, μια μυρωδιά, μια γεύση.
No comments:
Post a Comment