Tuesday, April 17, 2007

Σούμα πολλών καρατίων!

Τον Μάϊο γίνονται στην Μαδρίτη και στα περίχωρα οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Suma Festival Flamenca 2007. Όλοι οι σύγχρονοι κορυφαίοι εκτελεστές του flamenco θα κάνουν την εμφάνισή τους εκεί. Πρόγραμμα απίστευτο. Άει στο καλό... ποιόν να πρωτοαναφέρει κανείς; Diego El Cigala, José Mercé, Enrique Morente, Estrella Morente, Duquende, Sara Baras, Arcángel... κάποιοι από τους δικούς μου αγαπημένους. Κόστος εισιτηρίων; Γύρω στα 25 euros. Είπαμε... δεν είναι κορόϊδα κακοί καταναλωτές οι Ισπανοί, όπως εμείς εντώ στο Ελλάντα. Άκουγα προχθές στο μετρό 4 παλληκάρια που συζητούσαν για μια επικείμενη συναυλία των Metalica και μου έκανε εντύπωση η "άνεση" με την οποία σχολίαζαν ότι είναι καλύτερα να προτιμήσουν τα εισιτήρια των 80 euros, για να βλέπουν καλύτερα. Βρε ... άντε και ... ακούστε τους μόνοι σας! 80 euros; Ούτε για όλη την Suma Flamenca δε θα τα έδινα, είναι θέμα αρχής τελικά.

Στο μεταξύ 88 χρόνια έκλεισε σήμερα η Chavela Vargas. Σύντομα ελπίζω να τελειώσω ένα αφιέρωμα στηριγμένο σε μία σειρά συνεντεύξεων που της πήραν πριν 5 χρόνια από την ισπανική και την μεξικανική τηλεόραση.

Τα 10 έκλεισε η Φρειδερίκη και τα 15 η Κλαίρη. Κριαράκια σε δράση! Πολύχρονα!

www.sumaflamenca.com

5 comments:

Unknown said...

μόνο 25 ευρώπουλα, έχω κολλήσει είμαστε πολύ θύματα τελικά εδώ στο ελλαδιστάν

kiki said...

Αχ τα κριαράκια μας...να ζήσουν!

Unknown said...

χρόνια πολλά ;)

Juanita La Quejica said...

Street Spirit φίλε μου... 25 ευρώ έχουν τα ακριβά εισιτήρια! Κάποιες εκδηλώσεις (της οικογενείας Morente) είναι και με ελεύθερη είσοδο. Αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος;

Juanita La Quejica said...

Ναι Κικίτσα, σαν τα ψηλά βουνά!