Sunday, May 27, 2018

¿Quieres ser voluntario/a en el X Festival LEA?

Kαλωσορίσατε στο 10ο Φεστιβάλ ΛΕΑ!
Η ελληνο-ιβηροαμερικανική γιορτή των γραμμάτων



Για άλλη μια χρονιά, σας καλούμε να λάβετε μέρος ως εθελοντές στο φεστιβάλ ΛΕΑ. Όπως ήδη γνωρίζετε, πρόκειται για ένα φεστιβάλ που η χρηματοδότησή του βασίζεται σε χορηγίες και υποστηρίζεται από τις Πρεσβείες των Ιβηροαμερικάνικων χωρών και από πολιτιστικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Για το λόγο αυτό οι εκδηλώσεις, είναι δωρεάν.

Φέτος το φεστιβάλ γίνεται στα πλαίσια του «Αθήνα 2018, Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου»

Πιστεύουμε ότι θα είναι μια όμορφη εμπειρία το να συνεισφέρει κανείς στη διεξαγωγή και σωστή λειτουργία των ποικίλων και πολλαπλών πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με θεματολογία ιβηροαμερικάνικη που θα πραγματοποιηθούν από Παρασκευή 8 έως Δευτέρα 19 Ιουνίου 2018.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε, παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη Γραμματεία του Abanico ώστε να υπολογίζουμε στη βοήθειά σας και να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα που θα λειτουργήσει σωστά και δεν θα κουράζει τους εθελοντές.

Με τη λήξη του φεστιβάλ, οι συνεισφέροντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση συμμετοχής ως εθελοντές στο συγκεκριμένο πολιτιστικό γεγονός. Επίσης στο επόμενο φεστιβάλ ΛΕΑ θα υπάρχουν σχετική αναφορά και ευχαριστίες προς τους εθελοντές.

Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν
1)  με ένα μέιλ στην διεύθυνση: info@abanico.gr ή aspadelsol@gmail.com
2)  με ένα τηλεφώνημα στο: 210.32.51.214
3)  ή κατευθείαν στην Άσπα!!!
 

No comments: