Sunday, February 02, 2020

Νίκος Τζαβάρας και Ιωνικός Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας


Με αφορμή το κόψιμο της πίτας του Ιωνικού Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας για το 2020, ξαναγύρισα για λίγη ώρα στα παιδικά και στα εφηβικά μου χρόνια και στον Ιωνικό του πατέρα μου, μια ομάδα που υπήρξε για δεκαετίες σημαντικότατο κομμάτι της καθημερινότητας και της οικογένειάς μας. 

Για να τον τιμήσουν, οι παλιοί φίλοι και συνεργάτες του (μεταξύ αυτών ο Απόστολος Κόντος, ο Χρήστος Σύλλας και ο Κώστας Παπαδουκάκης) αποφάσισαν να δώσουν το όνομά του σε μία αίθουσα του αγαπημένου Συλλόγου στον οποίο ο παιδίατρος Νίκος Τζαβάρας έδωσε μεγάλο μέρος της ψυχής του, πιστεύοντας ακράδαντα ότι ένας υγιής τοπικός αθλητικός σύλλογος είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρχει για τους νέους ανθρώπους. 

Ηταν ίσως και η πιο σημαντική κληρονομιά του, η αγάπη και η προσφορά προς τα παιδιά και τους νέους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Εκ μέρους της οικογένειας του Νίκου Τζαβάρα ευχαριστούμε τα μέλη του Ιωνικού Α.Σ. για την μετά θάνατον τιμή που έκαναν στον πατέρα μας, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους. 
















No comments: