Tuesday, September 04, 2007

Χρυσοπηγή - Σίφνος - Αυγουστιάτικη Πανσέληνος...

Και πάλι, όταν η μισή Ελλάδα καιγόταν...
Υπέροχη πάντα η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος.
Όμως... πόσοι μπορούσαν πραγματικά να την απολαύσουν;







12 comments:

snikolas said...

Ωραίες φωτογραφίες. Με τέτοιο φεγγάρι μόνο βουτιά θέλεις να κάνεις.

Μελενια said...

Φανταστικα παραθαλασσια φιλμακια!!!! Μου θυμισαν αυτα που πρωταγωνιστουσα καποτε (βεβαια η ποιοτητα ειναι πολυ καλυτερη με την δικη σου μηχανη απο τα ταινιακια του μπαμπα μου:-)

Juanita La Quejica said...

Έχεις δίκιο Νίκο, κάτι πιτσιρίκια γαλλάκια -αφού έφαγαν βραδινό!- όρμησαν και έκαναν μπάνιο όσο οι γονείς τους τα παρακολουθούσαν αμέριμνοι. Τα ζήλεψα μεν, αλλά είχα φάει τόσο καλά και πολύ στου Λεμπέση, που ούτε συζήτηση... Στον Πλατύ Γιαλό πάντως έχουμε κάνει υπέροχα νυχτερινά μπάνια τις λίγες νύχτες του καλοκαιριού που δεν φυσά αρκετά ώστε να νοιώθει κανείς ελαφρώς άβολα.
Μελένια, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τα ταινιάκια μας είναι κάπως χαζούλικα και κακότεχνα, αλλά συμπληρώνουν αυτή την αίσθηση που δεν μπορεί να καλύψει μια φωτογραφία.

kiki said...

Πανέμορφες! Και του χρόνου να πάτε όπου θέλετε και να περάστε καλά!

witchofdaffodils said...

επίτηδες το κάνατε, για μένα..

η Σίφνος κουκλα όπως πάντα :)

Juanita La Quejica said...

Κούκλα, αλλά κρυμμένη ελαφρά από τους πολλούς "θαυμαστές".

Natassa said...

δεν ξέρω πως θα τα συνδιάσω αλλά του χρόνου Αστυπάλαια - Σίφνος!!!

Juanita La Quejica said...

Κι εμείς την έχουμε στο πρόγραμμα την Αστυπάλαια. Λες να βρεθούμε εκεί;
Για Σίφνο πάντως, καλύτερα Σεπτέμβριο, για να μπορέσετε να την απολαύσετε.

Crazy Tourists said...

Να μαστε κι εδώ!
Από σπόντα πήγαμε και μεις Σίφνο εφέτος. Ήμασταν καλεσμένοι σε έναν γάμο στη Χρυσοπηγή!Υπέροχο σκηνικό για γάμο, n'est pas...
Εμένα προσωπικά το νησί δε με ξετράλανε, αλλά είχε κάποιες πινελιές ξεχωριστές, όπως η Απολλωνία, το Κάστρο, η Χρυσοπηγή. Θα ξαναπήγαινα ίσως για να επισκεφτώ και κάποιες πιο απομακρυσμένες παραλίες του βόρειου τμήματος!
Την καληνύχτα μου...
CrazuTourist1

Juanita La Quejica said...

Έχει χτιστεί πλέον αρκετά και το καλοκαίρι έχει πάρα πολύ κόσμο το νησί, οπότε κρύβονται οι ομορφιές του. Η χρυσή εποχή της Σίφνου νομίζο ότι ήταν πριν 6-7 χρόνια, πριν αρχίσει να γίνεται "in"...
Αν πας όμως αρχές Σεπτέμβρη, πιστεύω ότι θα είναι στις καλύτερες στιγμές της.
Το Κάστρο και η Χρυσοπηγή είναι και τα δικά μας αγαπημένα μέρη. Μαζί με τον Αρτεμώνα.

George D. Sifnos said...

Η Χρυσοπηγή, πέρα απο τα όσα αναφέρατε, κρύβει και μύθους!!!!!! Κατάγομαι απο τη Σίφνο, και με περηφάνια δηλώνω ότι είναι το ομορφότερο ελληνικό νησί. Το Κάστρο, αποτελεί όντως το μαργαριτάρι σε ένα κολιέ γεμάτο με πλαστικές χάντρες. Αυτό όμως δεν ανερεί το γεγονός οτι η Σίφνος είναι ξεχωριστη.............
Ευχαριστω.

Juanita La Quejica said...

Συμφωνώ, είναι ξεχωριστή! Ακόμα και αν κάποιοι από τους κατοίκους και τους επισκέπτες δεν το αντιλαμβάνονται σε τέτοιο βαθμό ώστε να την προστατεύουν επαρκώς. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η σύμπτωση αυτού του σχολίου με μια κουβέντα που είχαμε στην οικογένεια σήμερα το μεσημέρι. Μετά από δύο χρόνια απομάκρυνσης από το αγαπημένο μας νησί, μόλις πριν λίγο αρχίσαμε να συζητούμε αν μπορούμε να πάμε στην Σίφνο φέτος το καλοκαίρι και ποιά εποχή θα ήταν η καλύτερη για να ευχαριστηθούμε το ταξίδι μας.