Tuesday, July 03, 2012

Γιορτή γνωριμίας με τον πολιτισμό Ισπανίας και Πορτογαλίας


Ο κόσμος ΑΛΛΑΖEΙ!

Και ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων (παρ)ακολουθεί τις αλλαγές και δημιουργεί ΝΕΕΣ τάσεις!

Με πολύ ενθουσιασμό σας προσκαλούμε το Σάββατο 14 Ιουλίου 2012, στις 19:00 μ.μ. σε ένα δροσερό, καλοκαιρινό απογευματάκι, στον Πολυχώρο του Ομίλου INTERNATIONAL ACTION ART (Π. Ράλλη 210 @ Θησέως 1- Νίκαια, Περιβολάκι), για :

☼ να φτιάξουμε μαζί LATIN γεύσεις από την Καραϊβική,
☼ να μάθουμε τα χορευτικά βήματα της κολομβιανής cumbia
☼ να πούμε ινδιάνικα ποιήματα από το Περού
☼ να δούμε φωτογραφίες από την Ανδαλουσία, το Μεξικό και τον Αμαζόνιο.

«Είναι μια ακόμη σημαντική εκδήλωση, που πραγματοποιεί ο Όμιλος UNESCO Πειραιά, με στόχο την Καλλιέργεια ενός Πολιτισμού Ειρήνης, Συνεργασίας και Επικοινωνίας μεταξύ των λαών. Σε αυτήν την άσχημη οικονομική περίοδο, που διανύουμε, και που η κρίση, «χτυπά» όλους τους τομείς(οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό), η γιορτή αυτή στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αλληλεγγύης, φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των πληθυσμών», τόνισε ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιά και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ομίλου UNESCO Πειραιά (Π. Ράλλη 210 @ Θησέως 1- Νίκαια, Περιβολάκι)στα τηλέφωνα 210-4110678, 210-4179797 και 210-4967757.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

No comments: