Thursday, September 08, 2005

Golfaki αθάνατο



Όταν επέμενα εγώ να το κάνουμε γλάστρα, φαινόταν παράλογη ιδέα. Το πούλησαν για ένα πινάκιο φακής και τώρα ποιός ξέρει σε ποια ξένα χέρια αργοπεθαίνει...

5 comments:

Citronella said...

Αχ, χτύπησες φλέβα!! Με αμάξια γενικώς δεν έχω πολλά πολλά (ειδικά μάρκες κλπ) αλλά το Golf είναι λατρεία!!

landlord45 said...

Tα Σκόντα να δεις τι φυτά κουβαλάνε εντός τους,τσουκνιδοφυτείες ολόκληρες..

gastone said...

Για το ηρωϊκό εκείνο golfaki στο οποίο αναφέρεσαι (μαύρο δεν ήταν?), καλύτερα σε ξένα χέρια και να αργοπεθαίνει στην άσφαλτο παρά τέτοιος ατιμωτικός θάνατος! Γλαστροειδείς καταστάσεις ίσως ταιριάζουν καλύτερα σε ανατολικού block δημιουργήματα όπως αναφέρει ο προλαλήσας σχολιαστής.

Juanita La Quejica said...

Μαύρο, κατράμι! Το θυμάσαι; Όσο μου έρχεται στο μυαλό η κόρνα που δεν έλεγε να σταματήσει τους μήνες που πήγαινα στην PMS (πώς τον λέγαμε εκείνον τον κομπλεξικό, σπυριάρη κοντοστούπη;) και οι στενές επαφές τρίτου τύπου με τους λεωφορειατζήδες, δοξάζω τον Gastone που μου γνώρισε το Corsa!

Πάντως, επιμένω, αν είχα κόψει την σκεπή, θα ήταν φοβερό διακοσμητικό στοιχείο στο Σούνιο, με τα δενδρολίβανα, τα κακτάκια, τα λουλουδάκια του, ένα κουκλί!

Ο προλαλήσας είναι Πρόεδρος του συλλόγου της Τσουκνίδας, γι αυτό κάνει την συγκεκριμένη διαπίστωση.

Για την ακρίβεια, του έχεις μιλήσει απευθείας, χωρίς βέβαια να γνωρίζεις την "τσουκνιδοιδιότητά" του.

gastone said...

Δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν τον βεζύρη που ήθελε να γίνει χαλίφης, θυμάμαι όμως το παρατσούκλι που του είχαμε δώσει, δεν το αναφέρω γιατί θα λογοκριθεί!

Πρόεδρος του ηρωϊκού συλλόγου της Τσουκνίδας λοιπόν!! Οποία χαρά και τιμή!