Το νερό της Valencia είναι το ιδανικό για την "αυθεντική" (;) Paella Valenciana.
Υπάρχει όμως και άλλο ένα "νερό" από την ίδια περιοχή, που βαράει στο κεφάλι!
Agua de Valencia1 μπουκάλι σαμπάνια (ή ισπανική "κάβα")
6 ποτήρια φρέσκου χυμού πορτοκαλιών (εννοείται από την Valencia πάντα)
1 ποτήρι cointreau
Τα ανακατεύουμε σε κανάτα και προσθέτουμε -αν θέλουμε- ζάχαρη και ελάχιστη κανέλλα.
2 comments:
Μου φαίνεται πως είναι ό,τι χρειάζομαι..Πάντως με το που είδα τις εικόνες πήρα μια ανάσα!
Πράγματι φοβερές φωτογραφίες!
Και το "ύδωρ Βαλένσιας" ακόμα καλύτερο αν μπορούσαμε να βρέξουμε λίγο τα χειλάκια μας. Τέτοια ώρα, τέτοια μέρα, με βροχερό ΠΣΚ.....
Post a Comment