Saturday, September 24, 2005

Agua de Valencia





Το νερό της Valencia είναι το ιδανικό για την "αυθεντική" (;) Paella Valenciana.

Υπάρχει όμως και άλλο ένα "νερό" από την ίδια περιοχή, που βαράει στο κεφάλι!

Agua de Valencia

1 μπουκάλι σαμπάνια (ή ισπανική "κάβα")
6 ποτήρια φρέσκου χυμού πορτοκαλιών (εννοείται από την Valencia πάντα)
1 ποτήρι cointreau

Τα ανακατεύουμε σε κανάτα και προσθέτουμε -αν θέλουμε- ζάχαρη και ελάχιστη κανέλλα.

2 comments:

Citronella said...

Μου φαίνεται πως είναι ό,τι χρειάζομαι..Πάντως με το που είδα τις εικόνες πήρα μια ανάσα!

gastone said...

Πράγματι φοβερές φωτογραφίες!
Και το "ύδωρ Βαλένσιας" ακόμα καλύτερο αν μπορούσαμε να βρέξουμε λίγο τα χειλάκια μας. Τέτοια ώρα, τέτοια μέρα, με βροχερό ΠΣΚ.....