Friday, June 09, 2006

Σχολείο, 8.6.06

Σε αυτόν τον υπέροχο νέο χώρο του Ελληνικού Φεστιβάλ, το Σχολείο, ακούσαμε χθες Qawwali με τον Faiz Ali Faiz και Flamenco με τον Duquende και τον Chicuelo.
O Poveda δεν ήρθε τελικά, πληροφορίες λένε ότι τα "έσπασε" με τον Duque και δεν εμφανίζονται πλέον μαζί. Την κοπέλλα που συνόδευε τον Duque, με αυτήν την εξαιρετική βραχνή φωνή μοιρολογιού, δεν την γνωρίζω και δεν υπήρξε πουθενά αναφορά στο όνομά της. Δεν περίμενα ότι η συγκεκριμένη συναυλία θα έλκυε τόσο κόσμο και ότι η συμμετοχή θα ήταν γενικότερα τόσο ζωηρή και έντονη. Ο συνδυασμός των δύο αυτών πολιτισμών μας συνεπήρε. Εξαιρετική συναυλία, ακόμα και αν δεν "χόρτασα" τον Duquende σε cante jondo και στα τραγούδια του τελευταίου του cd, Mi forma de vivir.









5 comments:

Citronella said...

WoW, τέλεια η δεύτερη!!!
Καλό ΠΣΚ (με πολλά ρισπέκτ, υποκλίσεις κλπ:Ρ)

Juanita La Quejica said...

Επίσης, επίσης!
Πήγαν να μου την αφαιρέσουν την μηχανή, δεν είχα δει ότι υπήρχε απαγορευτικό στην πίσω μεριά του εισιτηρίου, δεν είχαν και κάπου αλλού σχετική ένδειξη, τραβούσαν και άλλοι φωτογραφίες, οπότε κόντεψα να την πατήσω. Λόγω πολύ χαμηλού φωτισμού χρειαζόμουν κάτι σταθερό ώστε να μην βγουν φλου με το φλας, αλλά ήταν αδύνατο εκείνη τη στιγμή. Πάλι καλά που βγήκαν και αυτές. Πολύ επιτυχημένος ο συνδυασμός τελικά του qawwali με το flamenco, εξαιρετικό το αποτέλεσμα.

Angelito said...

Ομορφιές!...Καλό τριήμερο!...

Juanita La Quejica said...

Επίσης Angelito!

Anonymous said...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»