Saturday, February 10, 2007

Χορός και καλή χορευτική λατινοαμερικάνικη μουσική

Σε ένα συμπαθητικό café στο Παγκράτι, το La Casa De Cuba (Υμηττού 109 δίπλα στο Starbucks) κάθε Παρασκευή βράδυ "πέφτει" αρκετός χορός και χάζι σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς. Μια παρέα Λατινοαμερικάνων γυμναστών κινεί τα νήματα και μετά τις 2.30 το πρωί μπορεί να δείξουν και κάποια έξτρα βήματα στους ανεπίδεκτους μαθήσεως.

Πολύ καλή μουσική για τέτοιο χώρο, με τραγούδια όχι από την εποχή της λάσπης του τύπου Vamos a la playa, αρκετά μεγάλο ρεπερτόριο σε salsa, merengue, reggaetón και τα συναφή. Πολύ φιλική εξυπηρέτηση, το μόνο που χρειάζεται όποιος πάει είναι κέφι και κατάλληλη παρέα για "κούνημα".

7 comments:

kiki said...

Πολύ μου αρέσουν οι λατινοαμερικάνικοι ρυθμοί...

Maria Iribarne said...

Θα το ΄χω υπόψη μου, αν και δεν πολυβγαίνω πια, δεν αντέχω. Παλιά πήγαινα σ'ένα πολύ όμορφο μαγαζί στο Παγκράτι, μικρό ήταν, κοντά σε μια εκκλησία, είχε συχνά ζωντανή μουσική, είχε νομίζω ένα αφρικάνικο όνομα που αδυνατώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή, πήγαινα όποτε έπαιζε ένας φίλος από τη Χιλή. Μα τι σου λέω τώρα, ξύπνησα πάλι χαράματα και φλυαρώ...καλημέρα!

Juanita La Quejica said...

Καλημέρα!
Σε κάποιο μαγαζί στο Παγκράτι μακρόστενο και μικρό, είχαμε πάει και εμείς όταν έπαιζαν κάποιοι λατινοαμερικάνοι μουσική από Άνδεις και τα σχετικά. Στην Δαμάρεως νομίζω? Αλλά δεν θυμάμαι όνομα. Λες να ήταν το ίδιο; Καλη...σπέρα!

Juanita La Quejica said...

Κική, να το βάλουμε στην λίστα την επόμενη φορά που θα βρεθείς στα μέρη μας.

kiki said...

Ναι, ναι!

Katerina ante portas said...

vamos το λέμε;

Καλησπέρα juanita kαι στην παρέα επίσης!

Juanita La Quejica said...

Vámonos Κατερινιώ!