Sunday, January 04, 2015

«Το τίμημα της ισχύος - η αυτοκρατορία του τρόμου»


 

 
Ο ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟ ΕΣΠΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Έρχεται στην Ελλάδα ο Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, γιος του Ραούλ Κάστρο και της Βίλμα Εσπίν, μηχανικός με μάστερ στις Διεθνείς Σχέσεις, με αφορμή την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος-η αυτοκρατορία του τρόμου», που πραγματεύεται τις σχέσεις Κούβας-ΗΠΑ και στα πλαίσια της Εβδομάδας Κουβανικού Κινηματογράφου, που διοργανώνει η New Star.
Την Παρασκευή, 9 Γενάρη, πραγματοποιείται στον κινηματογράφο «Στούντιο», Σταυροπούλου 33 & Σπάρτης, στην Πλατεία Αμερικής, στις 7 μ.μ., εκδήλωση διεθνιστικής αλληλεγγύης, στην οποία θα μιλήσει και θα χαιρετίσει ο ίδιος, καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, Νίκος Καρανδρέας. Θα προβληθεί η ταινία «Kangamba» με θέμα τη διεθνιστική αλληλεγγύη της Κούβας στην Αγκόλα, όπου ο Αλεχάντρο Κάστρο συμμετείχε ως εθελοντής και τραυματίστηκε. 
Τη Δευτέρα, 12 Γενάρη, στις 7 μ.μ. στον κινηματογράφο «Αλκυονίδα», Ιουλιανού 42-46, Πλατεία Βικτωρίας, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος-η αυτοκρατορία του τρόμου».
Την Τρίτη, 13 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην αίθουσα Σάκης Καράγιωργας, στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, θα δώσει διάλεξη σε φοιτητές. 
 
Καλούμε τα μέλη του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας & Αλληλεγγύης και όλους τους φίλους της Κουβανικής Επανάστασης να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αυτές που διοργανώνονται στα πλαίσια των 56 χρόνων της Κουβανικής Επανάστασης.

ASOCIACION  HELENOCUBANA  DE AMISTAD Y SOLIDARIDAD
Bubulinas 28, 106 82 Atenas, Grecia, tel./fax: (+30) 210 8214916  e-mail: cubagr@otenet.gr




No comments: