Friday, March 09, 2007

Αφιέρωμα στους ισπανούς συνθέτες της γενιάς του 98 και του 27


Συναυλία

Ο Εουλόχιο Αλμπαλάτ γεννήθηκε στην Κορούνια το 1960 και ξεκίνησε τη μαθητεία του στη μουσική με σπουδές πιάνου. Αργότερα άρχισε να σπουδάζει κιθάρα με δάσκαλο τον Χοσέ Σανλουίς Ρέι και συνέχισε στη Μαδρίτη με τον Χοσέ Λουίς Ροδρίγο. Μετά το τέλος των σπουδών του στην Ισπανία πήγε στο Λονδίνο, για να τελειοποιήσει την τεχνική του με τους κιθαρίστες Ντέιβιντ Ράσελ, Τζων Ουίλιαμς και Μανουέλ Μπαρουέκο, μεταξύ άλλων.
Έχει παίξει σόλο και με ορχήστρες και έχει παίξει για πρώτη φορά έργα που γράφτηκαν ειδικά γι’ αυτόν από συνθέτες της Γαλικίας, όπως ο Μανουέλ Μοσκέρα και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας. Έχει δώσει ρεσιτάλ σε όλη την Ισπανία, στη Γαλλία, την Ιταλία, την Αγγλία, τη Νορβηγία και άλλες χώρες και είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με το Κεντρικό Ωδείο.

09/03/2007, 20:00

Ωδείο "Φίλιππος Νάκας"
Ιπποκράτους 41, Αθήνα
Είσοδος ελεύθερη

4 comments:

Reo 5432 said...

Gran éxito pronostico a Eulogio en el concierto. Apenas lo conozco por lo que dices, más para algunas de las melodías que ha de tocar, se necesita cierto grado de virtuosismo.

Καληανδαμοση

cuentos_nat said...

ειστε τυχεροι εκει κατω, εμεις απο πανω χανουμε πολλα τετοια.
φιλια

Bad Wolf said...

Γεια και χαρά σου Χουανίτα με τις συναυλίες σου!

Είπα να πω ένα γεια,διότι μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και την απόκτηση προσωπικής ζωής μετά από κάτι χρόνια,το έχω παρατήσει το ίντερνετ...δεν έχω χρόνο για tsatare.

Hasta la vista

Katerina ante portas said...

Είστε καλύτερα αγαπητή μου; Μήπως αν παίξετε το γνωστό παιχνίδι των 7 καλύτερων ταινιών βοηθήσει;