Sunday, December 01, 2013

Παέγια Θαλασσινών με τον Βασίλη Ακρίβο

Ο Βασίλης Ακρίβος, ιδιοκτήτης του Ψάριστον και υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του μενού στο Τσιπουτάπας, φτιάχνει παέγια θαλασσινών στην εκπομπή Chef στον αέρα της Ελένης Ψυχούλη.
 
 Εδώ μπορούμε να δούμε το βίντεο από την εκπομπή.
 
Στο 17:30' ο Βασίλης αναφέρεται στο Εργαστήρι Μαγειρικής με την Γαδιτάνα Marga Barros και τα μαθήματα μαγειρικής της Ισπανίας, που γίνονται για τρίτη συνεχή χρονιά στο Abanico της Αθήνας:
 
"Ολο τον χειμώνα, είχα μια φίλη Ισπανίδα που είναι καθηγήτρια μαγειρικής, και μαζί με αυτήν κάναμε διάφορα πιατάκια Ισπανικά, πάρα πολύ καλή! Από το Κάντιθ."
 
 
 
 
 
Να είσαι καλά Βασίλη, είσαι "ο πιο καλός, ο μαθητής"!
Γεια στα χέρια σου!
 


No comments: