Friday, March 08, 2013

Μήπως ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε, στην Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα;

Η απόλυτη κατάντια! 

Στον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας δεν έχει καταστεί δυνατό να ψηφιστεί προϋπολογισμός.

Όλα είναι υπό διάλυση.
Μία από τις συνέπειες είναι να μην μπορούν πλέον να κυκλοφορήσουν τα απορριματοφόρα λόγω έλλειψης πετρελαίου κίνησης.
Αρχίζουν να μας πνίγουν τα σκουπίδια.
Και φτάνω πλέον στο σημείο να κάνω επικίνδυνες σκέψεις...

Μήπως θα έπρεπε με κάποιον παραδειγματικό και αξέχαστο τρόπο να τιμωρηθούν επιτέλους οι τοπικοί άρχοντες-σκουπίδια, που βρωμίζουν την ζωή, την καθημερινότητα και τους δρόμους μας;



Τα τελευταία λόγια της "Δημάρχου" (τρόπος του λέγειν) σε αυτό το βίντεο λένε "... δεν καταλαβαίνω δηλαδή, πού ξαφνικά απόψε είστε όλοι τόσο πολύ αναστατωμένοι. Φυσικά και δεν λειτουργεί η πόλη. Και η πόλη δεν θα λειτουργήσει από την πρώτη μέρα που δεν ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός. Γιατί; Γιατί δεν ενδιαφέρεστε για την πόλη."

Η "Δήμαρχος" (τρόπος του λέγειν) που κάνει αυτές τις δηλώσεις, προτάθηκε να πάρει την θέση του άνδρα της, πρώην Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας, όταν την επομένη των πρώτων εκλογών εκείνος πέθανε ξαφνικά από καρδιά. 
Σύμβουλος που είχε παίξει στο παρελθόν πρωταγωνιστικό ρόλο στα της Νέας Φιλαδέλφειας και είχε καταψηφιστεί και κατηγορηθεί έντονα από τους κατοίκους της -μετά το τραγικό συμβάν και ενώ όλοι ήταν παγωμένοι και ο Δήμαρχος ακόμα άταφος- πρότεινε και σχεδόν υποχρέωσε με τον τρόπο του τους υπολοίπους να δεχτούν την χήρα για την θέση της Δημάρχου, χωρίς εκείνη να έχει καμία παρουσία ή προηγούμενη εμπειρία στα τοπικά δημοτικά πράγματα.
Λίγα και γνωστά τα πρόσωπα που φέρουν την ευθύνη για την απόλυτη διάλυση του ενοποιημένου πλέον δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.
Τα υπόλοιπα, είναι απλά άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.

Σαφέστατα βέβαια μεγάλο μέρος της ευθύνης φέρετε και όλοι εσείς αγαπητοί φίλοι, γείτονες και συμπολίτες, που εξ αρχής υιοθετήσατε τους Ιζνογκούντ. Ένας ξαφνικός θάνατος, στην πορεία, ήρθε και τίναξε στον αέρα αυτό το σαθρό οικοδόμημα. Και μαζί με αυτό και την Πόλη μας!

Και αναρωτιέμαι: πού να πρωτοπάω να πετάξω τις σακούλες των σκουπιδιών μου σήμερα; Σε ποιών τα σπίτια και τα μούτρα; Πού;

Οριακή η κατάσταση…
Προσπάθειες για να γίνει η Λαϊκή του Σαββάτου…
Ρ.Αρβανίτης: ΧΑΟΣ…
Συνεδρίαση- καφενείο... (video διδακτικό)
Συνεδρίαση με "σκωτζέζικο ντους"... και σε δόσεις! 
..."θα μας τρελάνετε"...

No comments: