Thursday, May 29, 2014

Γιατί πρέπει να πάρουμε μέρος στο 6ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Λογοτεχνία Εν Αθήναις


Την Δευτέρα ξεκινά στο κέντρο της Αθήνας το 6ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ Λογοτεχνία Εν Αθήναις. Εδώ νομίζω πως είναι σκόπιμο να τονίσω ότι αυτό το μοναδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής που διεξάγεται κάθε Ιούνιο στην Αθήνα και καλύπτει από λογοτεχνικές ως μουσικές και γαστρονομικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα, ΔΕΝ απευθύνεται μόνο στους Ισπανόφωνους, αλλά σε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της Πόλης.

Προτείνω να μελετήσετε το πολυποίκιλο πρόγραμμα και να κρατήσετε σημειώσεις για το τί σας ενδιαφέρει περισσότερο να παρακολουθήσετε.
 
Θα ήταν χρήσιμο να πηγαίνετε μισή με μία ώρα νωρίτερα στις εκδηλώσεις, γιατί καθώς είναι ελεύθερη η είσοδος, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας και μοιράζονται πριν την έναρξη των εκδηλώσεων ατομικά "εισιτήρια", ιδίως στις εκδηλώσεις που φιλοξενούνται στο Ινστιτούτο Θερβάντες της Μητροπόλεως.

Έχω την πεποίθηση ότι φέτος θα ζήσουμε τις πιο όμορφες στιγμές στο 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΑ, καθώς οι συμμετέχοντες έχουν πραγματικά ξεχωρίσει και έχουν γίνει αγαπητοί στο κοινό, ο καθένας στον τομέα του.

Και μην ξεχνάμε: ο Πολιτισμός είναι μια εξαιρετική ασπίδα απέναντι στην Βαρβαρότητα της καθημερινότητάς μας.

Το πρόγραμμα του 6ου Φεστιβάλ ΛΕΑ στα ελληνικά, εδώ!
¡El programa del 6o Festival LEA en español, aquí!

No comments: