"Άρωμα Περού" στις 18 και 19 Ιανουαρίου
στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας

Τις ίδιες μέρες, ο Θάνος Προυνάρους, ιδιοκτήτης και bartender του Baba Au Rum -που για δύο χρονιές μπήκε στον κατάλογο με τα καλύτερα 50 μπαρ στον κόσμο- με τον bartender του καταστήματος Ηλία Στεργιόπουλο, έκαναν master class σχετικά με το Pisco, το εθνικό ποτό του Περού.
Στο βίντεο στο τέλος της ανάρτησης, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το απλά εξαιρετικό σεμινάριο του σεφ Δημήτρη Κατριβέση και να λύσει πολλές απορίες σχετικά με μία από τις διασημότερες -αυτή τη στιγμή- κουζίνες του κόσμου.
No comments:
Post a Comment