"Άρωμα Περού" στις 18 και 19 Ιανουαρίου
στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας
Ο τομέας Τουρισμού του Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Περού στην Αθήνα, φιλοξένησε στους χώρους του τον διάσημο chef του εστιατορίου La pantera negra
Δημήτρη Κατριβέση, ο οποίος με τη βοήθεια συνεργατών του παρουσίασε γαστρονομικούς συνδυασμούς της Περουβιανής και Ιαπωνικής κουζίνας Nikkei, σε ένα σεμινάριο αφιερωμένο στα υλικά, τα αρώματα και τα χρώματα του Περού.
Τις ίδιες μέρες, ο Θάνος Προυνάρους, ιδιοκτήτης και bartender του Baba Au Rum -που για δύο χρονιές μπήκε στον κατάλογο με τα καλύτερα 50 μπαρ στον κόσμο- με τον bartender του καταστήματος Ηλία Στεργιόπουλο, έκαναν master class σχετικά με το Pisco, το εθνικό ποτό του Περού.
Στο βίντεο στο τέλος της ανάρτησης, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το απλά εξαιρετικό σεμινάριο του σεφ Δημήτρη Κατριβέση και να λύσει πολλές απορίες σχετικά με μία από τις διασημότερες -αυτή τη στιγμή- κουζίνες του κόσμου.
No comments:
Post a Comment