Thursday, August 20, 2009

Curso de Cultura y Metodología para Profesores Europeos de Español

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα Πολιτισμού και Μεθοδολογίας για Ευρωπαίους καθηγητές της Ισπανικής Γλώσσας, διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο από το Centro de Lenguas Modernas de la Universidad de Granada.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα μπορούσαμε να πούμε, ιδίως για όσους ενδιαφέρονται για μια διαφορετική πολιτιστική οπτική γωνία και προσέγγιση της Ανδαλουσίας. Ο διευθυντής του προγράμματος αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα του σεμιναρίου, καθώς είναι βαθύς γνώστης της Ιστορίας, της Λογοτεχνίας και της Μουσικής του τόπου του και πολύ οργανωμένος στην μεθοδολογία του σαν καθηγητής της Ισπανικής γλώσσσας.

Περισσότερες πληροφορίες για το CURSO DE CULTURA Y METODOLOGÍA PARA PROFESORES EUROPEOS DE ESPAÑOL, μπορούμε να βρούμε εδώ.

Για το συγκεκριμένο σεμινάριο δίνονται υποτροφίες από το Lifelong Learning Programme της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω των προγραμμάτων Comenius-2 (Formación continua del personal educativo) και Grundtvig-3 (Formación continua del personal de educación de personas adultas). Οι αιτήσεις υποτροφίας για συμμετοχή στο τμήμα του Απριλίου 2010 πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2009.

No comments: