Saturday, October 08, 2005

Φτηνό ίντερνετ για φοιτητές: ουδέν νεώτερο από το serverικό μέτωπο!

Τηλέφωνα και κόντρα τηλέφωνα, από τον ΟΤΕ, από την ΟΤΕΝΕΤ, από την LANNET, από internet providers και πάει λέγοντας. Όλοι προσπαθούν να πουλήσουν κάτι "καλύτερο", "οικονομικότερο".

Ανεβασμένος πολύ ο λογαριασμός, λόγω συχνής σύνδεσης στο internet.

Να κάνω τώρα την αλλαγή;

Αποφάσισα να περιμένω να πραγματοποιηθεί η εξαγγελία που έγινε από τον Πρωθυπουργό το καλοκαίρι για φτηνό internet στους φοιτητές, 5 euros το μήνα για σύνδεση ADSL. Επίσημα μου μένουν 2 χρόνια για να αποφοιτήσω (ανεπίσημα άγνωστο), γιατί να μην επωφεληθώ, ιδιαίτερα μάλιστα αφού στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτώ, όλα γίνονται μέσω του διαδικτύου;

Ναι καλά, και μετά ξύπνησα.

Όλοι μασούν τα λόγια τους, όταν τους διακόπτω από το ποιηματάκι της πώλησης και τους ρωτώ για το τιμολόγιο προς φοιτητές, μου απαντούν ότι είναι στα δικαστήρια η υπόθεση, ακόμα δεν έχει βγει συγκεκριμένο τιμολόγιο, είναι στην αναμονή και πάει λέγοντας.

Η σχολική χρονιά έχει ήδη αρχίσει. Τί περιμένουν άραγε οι αρμόδιοι;

Είπαμε όμως... στο κωλοχανείο που είχαμε την ατυχία να γεννηθούμε και την δειλία να μην σηκωθούμε και να τρέξουμε όσο το δυνατόν μακρύτερα, ακόμα και κάτι τόσο απλό και διαδεδομένο σε χώρες Δυτικού Προσανατολισμού, όπως είναι η οικονομικότερη πρόσβαση στο internet για φοιτητές, είναι όνειρο τρελλό, όνειρο απατηλό.

Στην αναμονή λοιπόν. Ελπίζω να προλάβω την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εξαγγελίας και να μην μπει σε λειτουργία το φτηνό τιμολόγιο internet για τους φοιτητές, όταν θα έχω πλέον αποφοιτήσει...

4 comments:

τσέλιγκας said...

Κι άλλοι το περιμέναν το φτηνό το φοιτητικό αλλά τελικώς έμειναν με τη χαρά...

Citronella said...

Για το φτηνό γενικώς ας μη το πιάσουμε καν..

maiandros said...

Εγώ πάλι θα σου ευχηθώ πολλά λεφτά, έτσι για αλλαγή. Μπορεί να μην κάνουν την ευτυχία, αλλά αποτελούν ένα πολύ καλό υποκατάστατό της, συμπεριλαμβανομένου και απεριόριστου Ιντερνετ!

Juanita La Quejica said...

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Μαίανδρε, χαχα!

Think big και δε θα χάσεις ε; ΣΩΣΤΑ!